Rukiye Aytekin


Rukiye Aytekin

Ik was altijd fit. Ik heb jarenlang gevoetbald. In 2014 was ik gestopt met voetballen en begonnen met fitness, voornamelijk krachttraining. In dit jaar heb ik ook Roël leren kennen. Na het laseren van mijn ogen mocht ik ongeveer twee maanden geen zware sport beoefenen. Dit in combinatie met plotseling een traag werkende schildklier heeft gezorgd voor de nieuwe (dikke) ik. Ik woog altijd tussen de 55 en 58 kilo. In een mum van tijd ging ik naar 68 kilo.

Het heeft twee jaar geduurd, maar ik kwam tot inkeer dat er iets moest veranderen. Ik was altijd fit. Ik herkende mezelf niet meer. Ik kan de keren dat ik mijn kledingkast opnieuw heb moeten vullen, met weer een maatje groter, niet eens op beide handen tellen. Dit klinkt lekker cliché allemaal, maar dat maakt het niet minder waar.

Ik ben in november 2016 begonnen met personal training bij Roël. Waarom bij Roël? Los van het feit dat ik hem al twee jaar kende, vertrouw ik hem enorm. Deze man weet waar hij het over heeft. Hij heeft enorm veel kennis over sport en voeding. Ik kan met elke vraag bij hem terecht. Hij heeft mij enorm gemotiveerd om het sporten weer op te pakken. Hij kon tijdens de trainingen streng zijn, maar dat heeft voor mij juist motiverend gewerkt. Ik had discipline nodig en dat heb ik gekregen dankzij hem. Hij heeft samen met mij een eetschema gemaakt die ik, tot op de dag van vandaag, nog steeds gebruik. Dankzij hem is gezond eten onderdeel geworden van mijn levensstijl en daar ben ik hem enorm dankbaar voor. Op dit moment zit ik weer op het gewicht van 2014. Thanks Roël!

Wil je echt iets veranderen? Wil je lekkerder in je vel zitten? Dan ben je bij Roël aan het juiste adres!