Charlotte


Charlotte

Let me start by saying this: Ik denk dat hoe dan ook de trainer in combinatie met jezelf het verschil maakt.

Ok, leuk de praatjes, maar daar gaan we niet sterker van worden. Dat is waar aan moet denken als ik denk aan Röel.

Wat heb ik van hem geleerd ?

Eerlijkheid. Kom trainen wanneer je kan. Röell is een eerlijke trainer die je zegt waar het opstaat. Deze eerlijkheid werkt alleen wanneer jij dat ook bent.
Ben ik een keer niet lekker krijg ik niet te horen: “ Aansteller, het komt wel goed als je hier bent”. Nee, dan is het advies “ Pak je rust, herstel”.
Maar kom ik moe aan op de training omdat ik niet optijd ben gaan slapen, de avond van tevoren uit ben geweest etc. dan krijg ik de vraag: “Wat kom je doen dan?”

Vertrouw in je lichaam, Röell helpt om je grenzen te verleggen en je doelen te bereiken. Röell leert mij hoe ik moet trainen. Ook op de dagen dat ik zelf in de fitnessruimte bezig ben kan ik de oefeningen nu goed uitvoeren. ( Take note: zelfs na een snowboard ongeluk die mijn knie wat gammel maakte ben ik sinds ik met Röell train blessure vrij ) Ik heb ook geleerd dat het niet eng is om echt heel diep te gaan, zolang je dat maar op de juiste manier doet

Hoe gaaf is het als je merkt dat je die altijd zware boodschappentas niet meer zwaar is, maar wel vol? Dat je opeens je kleding niet meer past.. want je bent uit je kleding gekrompen!
Ik vind het de ultieme motivatie.

Ik ben zo ontzettend TROTS! Ik ben dankzij Röell fitter dan ik voor ogen had. Hij heeft mij geholpen om enthousiast te worden van trainen. Ik kijk nu uit naar de dagen dat ik train omdat het steeds een stukje beter gaat dan de keer daarvoor. Hij motiveert je of zoals ik het ook wel eens zeg: “ Hij buigt je, hij breekt je niet”.

Röel, duizend maal dank, zie je van de week weer!