Personal training

Welk resultaat je ook wilt bereiken van afvallen tot fitter worden, spiermassa opbouwen of
sportspecifiek trainen. RR-body heeft al 11 jaar ruime ervaring op het gebied van personal training en coacht je enthousiast en afwisselend om je persoonlijke doel(en) te behalen.

De kwaliteit van RR-body is hoog vanwege de professionele begeleiding, ervaring en continue
bijscholing op het gebied van de ontwikkelingen in fitness/trainingen en voeding.

Dat RR-body voor kwaliteit en resultaat gaat, blijkt afgelopen jaar ook uit de waardering van de
klantstemmen bij de Dutch Fitness awards, met een gemiddeld cijfer van 9,5.

Lees verder onder ons aanbod welke trainingen we bieden.

Image

Wij bieden de volgende trainingen aan:

Image

Hardlooptraining

Hardlopen helpt je focussen om je doelen te behalen, je uithoudingsvermogen te verbeteren en je maakt er megaveel endorfinen mee aan. Afwisseling tussen duurloop en sprint en daarnaast het trainen van een goede techniek helpt echt om beter te worden. Voor je het weet loop je 10 km aanéén.
Image

Kick/thaiboksen

en uitdagende en ontladende training, waarbij je niet alleen je body maar ook je mind traint. Kickboksen staat bekend als de perfecte stresskiller. Bij deze training verbrand je tussen de 475 tot 800 kcal per uur. Deze training kan zowel individueel als in groepsverband gegeven worden.
Image

Pads training

Wil je leren kickboksen, je techniek verbeteren of conditie opbouwen? Bij deze training je stoten.

Image

Krachttraining

Krachtraining wint het de laatste tijd aan populariteit, ook bij vrouwen is het een opkomende trend. Je traint met behulp van gewichten of andere vormen van weerstand. Denk hierbij aan een halter, stang touwen en fitnesstoestellen. Je bouwt spiermassa mee op en verbetert je uithoudingsvermogen.
Image

HIIT cardiotraining

Een workout van 20 tot 30 minuten. Dit is een perfecte variant om vet te verliezen. Bij deze training worden er meerdere oefeningen uitgezet die je om de beurt uitvoert op een hoog tempo. Deze training wordt binnen gegeven met behulp van verschillend trainingsmateriaal
Image

Fitnessbegeleiding

Weet je niet welke apparaten je het beste kunt gebruiken en hoe? Elke keer zullen we andere oefeningen doen, zodat je op een gegeven moment de oefeningen allemaal goed doet en zelfstandig kunt gaan trainen.