Roël

Vanaf kleins af aan is sport mijn passie. Dit heb ik grotendeels te danken aan mijn moeder, zij heeft mij altijd gestimuleerd om gezond te eten en veel te sporten. Rond mijn zeventiende maakte ik kennis met thaiboksen. Deze sport sprak mij direct aan en ik bleek ook talent te hebben. Via Mejirogym, Amsterdam, heb ik 13 jaar ge-thaiboxt op professioneel niveau. In 2003 ben ik NL Champ NKBB geworden. Na deze periode ben ik bij Kamakura gaan trainen in Den Haag. Bij hun heb ik voornamelijk wedstrijden gebokst in het buitenland. Ik kijk met heel veel plezier en voldoening terug op deze tijd.


Op een gegeven moment ging ik minder wedstrijden boksen en was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik ging mij richten op krachtsport. Omdat ik het leuk vind om nieuwe dingen uit te proberen, nieuwe doelen op te stellen en mijn grenzen te verleggen, besloot ik om mee te gaan doen aan een bodybuilding competitie, Musclemania, natural bodybuilding. Deze competitie vond plaats in 2010, in Milaan. Ik werd European Champion novice lichtgewicht. Ik was gemotiveerd om hiermee door te gaan en in 2011 deed ik mee aan de Musclemania in Miami. Daar werd ik tweede van World Champion novice lichtgewicht. Vervolgens heb ik mij in 2012 weer ingeschreven in Miami, deze keer een klasse en gewicht hoger. Toen werd ik achtste.

Image

Image

Op dit moment train ik om mezelf conditioneel fit en mijn lichaam in shape te houden. Hierbij zorg ik voor voldoende afwisseling en blijf ik continue kijken of het de voldoening geeft om door te zetten en beter te worden. En dat is niet alleen krachtsport of vechten, ik doe ook veel conditie. Ik heb het altijd leuk gevonden om mijn enthousiasme en kennis met betrekking tot sport over te brengen aan anderen. 11 jaar geleden ben ik dan ook gestart het geven van Personal Training. Het motiveren en stimuleren van anderen en het zien van hun resultaten, geeft mij heel veel energie. Mijn trainers Henri HooftAndré Mannaart, Gerard Gordeau, Willem Jonkman en Peter Koopman hebben mij destijds ontzettend gesteund en gemotiveerd. Mede dankzij hen ben ik altijd tot het uiterste gegaan en heb ik mijn doelen weten te bereiken. Ongeacht welk doel je voor ogen hebt. Dit doel behalen kan jij ook! Ik wil je er graag bij helpen. 


Joël

I dare you to keep going!

Mijn naam is Joël Seijdel, ik ben 28 jaar oud en sinds een aantal jaren één van de trainers bij RR-body.  Sport is mijn passie en ik ben blij dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken. Het geeft me veel voldoening om met mijn kennis en ervaring mensen te begeleiden om hun doelen te behalen. Dit is niet alleen op het gebied van Personal Training ook begeleid ik stagiaires (ook met beperking) die in het fitness/personal trainings-vak aan de slag willen gaan. 


Mijn expertise ligt in het omgaan met mensen, overdragen van kennis en het motiveren om niet op te geven. Ik hecht waarde aan open en eerlijke communicatie, respect, professionele instelling, inzet, kwaliteit, plezier en vooral resultaat. Door diverse cursussen en de nodige werkervaring weet ik wat er moet gebeuren om resultaten te bereiken en hoe deze behouden blijven. Dus welk succesdoel je hebt, we gaan hier samen naar toewerken. Ik help je met het veranderen van je mindset, ik zorg dat je niet op gaat geven, dat je de juiste trainingen volgt en deze ook op een goede manier uitvoert. Ik geef je voedingsadvies en laat je ook herstel nemen. Als je mindset is veranderd, zal je trainen en je voeding ook makkelijker gaan en leuker worden. Hiermee zal ook je doel behouden blijven. Jouw doel wordt ons streven en ik ben pas tevreden als jij het ook bent.

Image